Balkan Express Paris

Balkan Express Paris

01/02/2021 0 By Dama
Podelite sa prijateljima

Balkan Express Paris. Ukoliko ste se poželeli toplog i srdačnog balkanskog duha, možete ga pronaći u restoranu Balkan Express, gde će vas ljubazno osoblje i najrazličitiji specijaliteti domaće kuhinje učiniti da se barem za trenutak osetite kao kod kuće.


balkan-express_01

Na bogatom meniju ovog restorana možete pronaći najrazličitije đakonije koje su nekad spremale vaše majke i bake. Počevši od hladnih i toplih predjela, pa preko domaćih čorbica i čudesnog šarenila nadaleko poznatih naših salata, mirisi i ukusi domaće kuhinje budiće u vama najprijatnije emocije i pripremati vas za ono što sledi.

A to su najrazličitiji specijaliteti sa roštilja i gotova jela iz vremena naših baka. Nađu se tu i riblji specijaliteti kao i posebna iznenađenja u vidu specijeliteta kuće. Naravno uz domaću pogaču i gibanicu kako bi ugođaj bio potpun.

balkan-express_02

Kao šlag na tortu dolaze slatkiši u vidu domaćih kolača.

A da se sve to zalije i da utolite vašu žeđ tu su domaće rakije, piva, vina i sokovi renomiranih proizvođača iz našeg detinjstva.

balkan-express_03

Vi ste dobrodošli u u restoranu Balkan Express, koji vas čeka otvorenog srca gde ćete sigurno okrepiti vaš duh i telo.

Restoran se nalazi na sledećoj adresi:

206 Boulevard Aristide Briand,
93100 Montreuil

balkan-express_04

Za PDF sa kompletnim nasim menijem i cenovnikom kliknite na link ispod (otvara u prozoru) ili na dugme download – prenosi fajl na vaš računar ili mobilni telefon: